Om Hagstua

Hjertelig velkommen til Hagstua, vakkert plassert på Hagskaret som har ett fantastiskt turområde.

Hva kan du forvente deg?

Når du ankommer Hagstua vil vårt vennlige personal ta imot deg å gjøre sitt beste for at du skal føle deg velkommen, uansett om du kommer for å bo hos oss eller bare er på snarvisitt.

Hagstua er en fantastisk plass som utgangspunkt for fjellturer, og mange andre aktiviteter. Skulle du være ute etter noe mer avansert, er vi mer en glad i å kunne hjelpe. Vi har et nært samarbeid med flere operatører i Lofoten og hjelper gjerne med tilrettelegging.

Finne fram

Det er mange måter å komme seg til Hagstua på, det kommer litt an på hvor og hvordan du ankom Lofoten. De fleste lokale innbyggere vet om Hagstua, og er stort sett svært glad for å hjelpe.

Har du ankommet med Hurtigruten til Stamsund, kan vi anbefale bussen fra holdeplassen rett ved båten. Hvis båten er forsinket vil bussen vente 15 min fra normal rutetid. Bussen går da rett forbi hotellet.

Har du ankommet med Hurtigruten til Svolvær, er nok buss det beste valget. I nærheten av torget er bussene, se etter buss merket «Leknes» eller «Å i Lofoten». Du må skifte buss på Leknes, til bussen merket Stamsund. Det hjelper å spørre seg fram.

Har du ankommet med fly, så er det ingen buss fra flyplassen. Det er taxi der, men det er ikke langt å gå inn til sentrum hvor det går busser mot Stamsund.


Vis større kart

 

Historie

Hagstua har vært et lokalt ikon i mange år, denne bygningen ble bygget i 1988 og blir i dag kontinuerlig renovert og fornyet.
To av hyttene ble bygget i 1994 og er bygget for både sommer som vinter. Med et enkelt kjøkken, bad og to soverom de er perfekt for en liten familie.

Hva kommer?

For å håndtere den økende turismen til Lofoten har vi valgt å utvide
Vi planlegger 3 nye hytter, med mulighet for flere.

Tilbake til toppen